Вгору

Безкоштовна доставка в Києві, Харкові, Одесі і по всій Україні!

Шановні клієнти!

На час карантину, з 23 березня по 3 квітня включно

iTMag пропонує БЕЗКОШТОВНУ адресну доставку в Києві, Харкові, Одесі та по Україні в відділення "Нової Пошти"

Інтернет магазинiTMagрозуміє труднощі наших клієнтів, пов'язані пандемією коронавируса COVID-19 і введеним в країні карантином. щоб пом'якшити втрати від обмеження пересування і працездатності, ми беремо на себе витрати, пов'язані з доставкою товарів. Також ми дбаємо про мінімізацію Вашого контакту з великими скупченнями людей, роблячи адресну доставку максимально доступною.

покупки одержувачів з Києва, Одеси і Харкова будуть доставлятися без плати за цю послугу або попередньої оплати товару. Замовлення буде доставлений до дверей будинку (без входу в приміщення і підняття на поверх).

Кур'єри прибудуть в масках і гумових рукавичках, кожна машина забезпечена дезинфектором.
Замовлення з інших регіонів,за умови попередньої оплати 10% і оплати післяплатоюдоставлятимуть безкоштовно найближчим працює відділення «Нової Пошти». Перевірте графік роботи ближніх відділень перед вчиненням замовлення! Деякі з них також закриваються на період карантину.

колективiTMagбажає всім здоров'я і стійкості в дотриманні обмежень карантину. Сподіваємося на якнайшвидше подолання ситуації з коронавірусів в Україні і відновлення нормальної роботи.

Три простих кроки для здійснення покупки:

1. Оформіть замовлення.

2. Зробіть передоплату у розмірі 10% на рахунок / карту Приватбанку (тільки для доставки "Новою Поштою").

3. Отримайте своє замовлення без оплати за доставку.

Уточніть з менеджером адресу і умови доставки. Покупку можна отримати на наступний день, або через день (в залежності від Вашого регіону).

підписка на розсилку

Підписатися